Komunismus a fašismus

20. 3. 2010 16:56
Rubrika: zprávy

Je to už delší dobu, co byla oficielně zakázaná fašistická dělnická strana. Přineslo to trochu naděje, že přece jenom spravedlnost na tom světě je. A že nebude trvat dlouho a zakáží další stranu potlačující lidskou svobodu a důstojnost.

Důležité to bude zvláště po zhlédnutí stránek mladých komunistů. Zdálo by se, že jako v případě dělnické strany, tak i u mladých komunistů se jedná o pár zoufalých lidí, co se potřebují nějak uplatnit, protože je život na ně krutý. Ale opak může být pravdou. Tito jedinci mohou být pro společnost velice nebezpeční. Vzpomeňme, jak začínal Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald… a kolik škody a zla napáchali.

A to samé se můžeme očekávat od těchto skupin. Opět morální devastace národa? Určitě. Jsem si jist, že se nezměnili. A tak se může stát, že opět dojde k pronásledování a procesům, jaké tyto bestiální strany v minulosti předvedly.

Tito lidé potřebují obrácení. Proto je důležité se za ně modlit a milovat je. Hřích mít v nenávisti a hříšníka milovat. Je to těžké. Zvláště v mém případě s komunisty, ale jinak to nejde. Jak jednou kázal jeden kněz. Buď se komunisti obrátí, nebo vymřou – díky nenávisti, která uzamyká cestu do Božího království. A to nejen jim, ale i nám.

Zobrazeno 748×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz